Луценка відправлять на обстеження у стаціонар

04 квiтня 11:46

МОЗ ухвалив рішення обстежити Юрія Луценка у Київській міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги. Загальний стан здоров'я екс-глави МВС визначено задовільним.

 

4 квітня у Київське СІЗО прибула комісія лікарів для проведення медичного огляду екс-глави МВС Юрія Луценка та визначення можливості проведення контрольного обстеження стану його здоров'я за межами пенітенціарної установи.

Про це повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби.

Загальний стан здоров'я ув'язненого визначено задовільним. Разом з тим, на прохання Луценка, МОЗ було прийнято рішення провести медичне дообстеження стану його здоров'я на базі Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги.

Як відомо, 27 лютого Печерський районний суд Києва засудив Луценка до чотирьох років позбавлення волі з конфіскацією майна. Суд визнав його винним у здійсненні злочинів, передбачених частиною 3 статті 365 (перевищення службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки) та частиною 5 статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу.

Крім того, варто нагадати, що стосовно екс-глави МВС порушено ще одну кримінальну справу - за нецільове використання коштів під час святкування Дня міліції у палаці «Україна». !zn

Читайте також:

Захист Луценка назвав дату розгляду судом апеляції

Луценка терміново перевели в нову камеру

Європейський суд з прав людини 17 квітня розгляне скаргу Луценка на арешт

Американський суд знову відмовився розглядати позов Луценка до Пшонки