Луценка таємно обстежили поза СІЗО

15 вересня 09:14

Екс-міністра МВС Юрія Луценка обстежили у Київському міському консультативно-діагностичному центрі, не повідомивши про це дружині.

 

"Ми самі лише з новин дізналися, що його о сьомій ранку під конвоєм відвезли до лікарні, де обстежували за високим парканом", - підкреслила Л.Сарган.

Прес-секретар підкреслила, що керівництво СІЗО обіцяло надати інформацію про те, де і коли обстежити Ю.Луценка тільки сьогодні, 15 вересня, о 15 годині.

За словами Л.Сарган, адвокати з'ясовують, наскільки достовірна інформація про те, що Ю.Луценка вже відвозили до лікарні. Окрім того, якщо ця інформація підтвердиться, адвокати екс-міністра планують з'ясувати, чому про це не повідомили його дружині.

Сьогодні вранці у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Ю.Луценка рано вранці відвезли до Київського міського консультативно-діагностичного центру, де йому зробили УЗД і МРТ. Весь час біля центру перебували бійці спецпідрозділів, а навколо будівлі звели дерев'яний паркан.

Нагадаємо, вчора Печерським районним судом Києва надано дозвіл на інструментальне дообстеження стану здоров'я Ю.Луценка за межами СІЗО.

1 вересня дружина екс-міністра Ірина Луценко заявила, що лікарі констатували в Ю.Луценка цироз печінки.