Луценка перевели в іншу камеру через ремонт у СІЗО

29 березня 07:33

Юрія Луценка перевели в іншу камеру Лук'янівського СІЗО через плановий ремонт. Після його закінчення екс-міністра повернуть в оновлену камеру.

 

Екс-міністра МВС Юрія Луценка перевели в іншу камеру Лук'янівського СІЗО через плановий ремонт. Про це повідомила Пенітенціарна служба України.

«Пенітенціарна служба підтверджує інформацію про переведення та додатково інформує, що у Київському СІЗО триває планова робота щодо проведення ремонтних робіт на різних об'єктах установи», - повідомила прес-служба відомства.

Після ремонту Луценка повернуть в оновлену камеру.

«На сьогодні розпочато ремонти камер поста, де перебував Луценко. У зв'язку з цим екс-міністра, його сусіда з камери і ще кількох ув'язнених перевели в інші камери. Після проведення відповідних ремонтних робіт зазначених ув'язнених планується повернути у відремонтовані камери. Скарги чи заяви від ув'язнених, у тому числі від Луценка, в адміністрацію установи не надходили», - заявили у Пенітенціарній службі.

Про переведення Луценка в іншу камеру у середу повідомила дружина і захисника екс-міністра Ірина Луценко.

«Вчора ввечері чоловіка попередили, щоб він збирав особисті речі. І вже о п'ятій ранку похапцем перевели в іншу камеру», - повідомила дружина Луценка. !zn

Читайте також:

Луценка терміново перевели в нову камеру

Захист Луценка назвав дату розгляду судом апеляції

Колишні в’язні назвали «показухою» демонстрацію «комфортних умов» у Качанівській колонії (відео)

У Качанівській колонії продемонстрували "ідеальні" умови для лікування Тимошенко (відео)

Американський суд знову відмовився розглядати позов Луценка до Пшонки