Луганський кандидат у депутати заспівав хвалебну пісню про Путіна і зняв на неї кліп (ВІДЕО)

03 жовтня 14:37

Композиція про Путіна під назвою «Шлях у космос» виконана в стилі «хаус». У кліпі кандидат у депутати стоїть за діджейським пультом і оспівує хвалу президенту РФ. Під все це на танцполі танцює молодь.

 

Луганський кандидат у депутати Верховної Ради Владислав Кривобоков заспівав пісню про президента Росії Володимира Путіна і зняв на неї кліп.

Композиція під назвою «Шлях у космос» виконана в стилі «хаус». У кліпі Кривобоков стоїть за пультом і оспівує хвалу Путіну. Під все це на танцполі танцює молодь.
«Путін ніколи не здасть, боятися нічого з Путіним. Пілот номер один старт дасть, вкаже шлях нам істинний. Шлях у космос», - віщає луганчанин похмурим голосом.
Нагадаємо, Кривобоков, колишній член Компартії, вже неодноразово відзначався скандалами. Так, у травні в мережі з'явився знятий ролик Кривобокова, дії якого відбуваються в 2015 році і являють собою громадянську війну в Україні. Щоб уникнути цього, на думку Кривобокова, Україні потрібно приєднатися до «Євразійського союзу». Він навіть обіцяв застрелитися, якщо Україна вступить у Євросоюз.
У вересні цього року на вулицях Луганська з'явилися білборди, з яких редактор місцевої газети повідомляв, що голосує за Кривобокова, оскільки той - однодумець Путіна. Сам кандидат обіцяв відродити «союз братніх народів».
Однак Владислав Кривобоков - не єдиний луганський кандидат у народні депутати, який вирішив залучити виборців на свій бік піснями.
Кандидат в народні депутати Володимир Струк (самовисуванець, залишив лави Партії регіонів) у серпні відзначився тим, що разом з музикантами гурту «Бутирка» виконав зі сцени хіт шансона «Посміхнеться крізь грати сонце мені ...». !zn
Читайте також: