Луганські комуністи приїдуть до Львова 22 червня під прикриттям дітей

16 червня 13:29

Луганський обком Компартії України має намір направити 22 червня до Львова свою делегацію для подання виставки кращих дитячих малюнків конкурсу «За мирне небо без бомб і гарматнів».

 

Виставка пройде у Львівській та Івано-Франківській обласній раді 22 червня 2011 року, повідомляє прес-служба Луганського обкому КПУ.

«Делегація нашої партії, яку очолить депутат Луганської облради Максим Чаленко, виконує миротворчу місію. Львів'яни повинні на власні очі переконатися, що й дорослі люди, і школярі Луганської області бажають, щоб над всією територією України завжди світило сонце. Війна не потрібна нікому», - заявив 1-й секретар Луганського обкому Компартії України Спиридон Кілінкаров.

Нагадаємо, що голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін, швидше за все, відмовиться від поїздки до Львова на річницю початку Великої Вітчизняної війни у ​​зв'язку можливим повторенням подій 9 травня.

За даними останніх опитувань, більше половини жителів Львова (61%) готові до акцій протесту проти провокацій, які комуністичні партії України і Росії мають намір провести в цьому місті 22 червня. При цьому 47% опитаних пропонують висловити мирний протест, і ще 14% - радикальний протест, аж до силових дій.

Абсолютна більшість (83%) львів`
ян вважають, що на 9 травня у Львові відбулася спланована провокація, у результаті якої відбулися зіткнення. Більше половини львів'ян (52%) вважають проросійські партії головними винуватцями зіткнень.