Луценко відмовився проходити обстеження в лікарні МОЗ

25 лютого 19:00

Пенітенціарна служба зафіксувала відмову Луценка від обстеження в одному із закладів МОЗ за участі медика клініки "Оберіг".

 

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко відмовився проходити амбулаторне обстеження в одному із закладів МОЗ за участі медика клініки "Оберіг", повідомила Державна пенітенціарна служба.

Як говориться в повідомленні ГПтСУ, після виписки Луценка з клініки "Оберіг" медики рекомендували йому пройти контрольне обстеження після завершення амбулаторного лікування.

"Сьогодні (25 лютого) після завершення рекомендованого амбулаторного лікування, засудженому Луценку лікарями було запропоновано провести комісійно-інструментальне обстеження в одному із закладів МОЗ України за участю медика клініки "Оберіг". Від проведення запропонованого обстеження засуджений відмовився", - зазначили в ГПтСУ.

У відомстві підкреслили, що відмову було задокументовано в установленому порядку лікарями в присутності співробітників Менської виправної колонії.

Нагадаємо, наприкінці січня Луценко переніс операцію з видалення поліпу в кишечнику в столичній клініці "Оберіг". 6 лютого екс-міністра було етаповано назад до Менської колонії, де він відбуває чотирирічний термін за звинуваченням у скоєнні посадових злочинів.

11 лютого Луценко зазначив, що його здоров'я "не таке хороше, як хотіли б мої друзі" і додав, що підозрює у себе наявність внутрішньої кровотечі. При цьому він зазначив, що 25 лютого його знову повинні привезти на діагностику та лікування до київської клініки "Оберіг". !zn

Читайте також:

Янукович пообіцяв Коморовському звільнити Луценка, - ЗМІ

Євросоюз стурбований здоров'ям Луценка

МОЗ визначив: Тимошенко не потребує подальшого лікування в стаціонарі

Дружина Луценка впевнена, що пенітенціарна служба приховує всі захворювання її чоловіка