Лозінського етапували у колонію

28 травня 06:07

Лозінського етапували в колонію посиленого режиму у Київську область. У квітні 2012 року Лозінський був засуджений до 15 років позбавлення волі за вбивство.

 

Екс-депутата Віктора Лозінського минулого тижня етапували у Мартусівську колонію посиленого режиму в Бориспільському районі (Київська область).

Лозінського відправили в колонію разом з усіма засудженими.

«Він не належить до категорії співробітників правоохоронних органів, і питання про його відправку до Чернігівської спеціалізованої колонії для колишніх міліціонерів, прокурорів, податківців і суддів не розглядалося. Обрали Київську область. По-перше, він прописаний у Києві, а ми намагаємося тримати засуджених неподалік від місця проживання. По-друге, цей заклад відповідав необхідному рівню безпеки», - розповів представник пенітенціарної служби журналістам.

В ув'язненні в київському СІЗО Лозінський провів 2 роки і 2 місяці: до цього він вісім місяців після вбивства переховувався від слідства, а 1 березня 2010 року прийшов у Генпрокуратуру здаватися. Ще рік він провів у СІЗО після винесення вироку і винесення рішень апеляційними судами.

Нагадаємо, що Генпрокуратура просила застосувати для В.Лозінського вищу міру покарання - довічне ув'язнення для екс-депутата.

Як повідомлялося, 16 червня 2009 року на території мисливських угідь в Кіровоградській області внаслідок зіткнення з народним депутатом від БЮТ Лозінським, районним прокурором Євгеном Горбенком і начальником райвідділу міліції Михайлом Ковальським загинув місцевий житель Валерій Олійник, 1954 року народження. !zn

Читайте також:

Суд скоротив Лозінському термін за вбивство

Голованівський головлікар шкодує, що без Лозінського нікому відстрілювати браконьєрів

Мати Олійника, вбитого на угіддях Лозінського, вимагає 10 мільйонів компенсації