Литвин заявив, що квартир для депутатів немає і не буде

03 грудня 14:03

Володимир Литвин закликав не спекулювати на темі "депутатських квартир" і зайнятися питанням розселення новообраних депутатів у готелях.

 

Спікер парламенту Володимир Литвин закликав припинити розмови, що стосуються квартир для народних депутатів.

«Немає квартир і не буде, без усякої перспективи, не можна відмовлятися від того, чого немає», - заявив Литвин під час засідання робочої групи з підготовки до роботи Верховної Ради нового скликання.

Він також закликав підготовчу групу вирішити питання щодо розселення народних депутатів у готелях, зазначивши, що це слід зробити невідкладно.

- Проживання депутата в готелі коштує бюджету 15 тис. грн щомісяця

Нагадаємо, як раніше повідомив представник Партії регіонів у підготовчій депутатській групі Володимир Макеєнко, близько 180 новообраних народних депутатів написали заяви про їхнє розміщення в Києві.

«Близько 180 депутатів потрібно розселити. Наш готель, по-моєму, витримає 85 ... Потрібно, щоб робоча група почала працювати і та підгрупа, яка займатиметься розселенням, чітко бачила і знала, скільки депутатів, які депутати і які у нас можливості», - сказав Макеєнко.

При цьому він зазначив, що такого напливу заяв від депутатів «не було ніколи».

Згодом депутати від Об'єднаної опозиції заявили, що прийняли рішення не звертатися до Верховної Ради про надання їм житла. !zn

Читайте також:

Опозиційні депутати відмовилися від київських квартир

Новообрані депутати подали рекордну кількість заяв на житло у Києві

Перше засідання нової Ради призначено на 12.12.12

Новий Кабмін буде призначений після обрання спікера Ради