Литвин спробував переконати італійського посла у неможливості адмінресурсу на виборах

03 квiтня 14:17

Литвин, який вже цілий рік веде передвиборчу кампанію у Житомирській області під виглядом «робочих поїздок», заперечує можливість використання адміністративного ресурсу на виборах.

 

Голова Верховної Ради України Володимир Литвин не поділяє прогнозів про можливість використання адміністративного ресурсу для фальсифікації результатів парламентських виборів. Про це він заявив у вівторок, 3 квітня, під час зустрічі з послом Італії в Україні Фабріціо Романо.

«Я не поділяю побоювання і нагнітання щодо можливості використання адмінресурсу для фальсифікації результатів виборів. Головне - щоб влада не заважала людям зробити свій вибір», - цитує Литвина прес-служба українського парламенту.

Литвин також зазначив, що використання адмінресурсу неможливе і враховуючи присутність у виборчих комісіях представників різних політичних партій. Окрім того, за його словами, згідно із законодавством всі виборчі матеріали - документи і бюлетені, - підлягають довічному зберіганню. «Людина, знаючи, що можуть перевірити і перерахувати, десять разів подумає, чи робити їй такий крок», - сказав Литвин.

Нагадаємо, що Литвин веде передвиборчу агітацію під виглядом «робочих поїздок» у Житомирській області вже давно. При цьому він роздає подарунки від імені фонду «Майбутнє Полісся», керівником якого виступає син Литвина.

Як повідомляло ZN.UA, парламентська більшість виділила на округ Литвина у Житомирській області з держбюджету 75 млн грн. !zn

Читайте також:

Литвин у ході «робочої поїздки» на Житомирщину подарував медикам велосипеди

Польоти Януковича, Азарова і Литвина обходяться українцям у 40 млн грн


Литвин приховує вартість своїх «робочих поїздок» в Новоград-Волинський

«Письменники» Литвин, Азаров і Кравчук хочуть 3 млн грн з бюджету на видання своїх книг