Литвин не знає, що таке опозиція

21 серпня 10:28

Спікер Верховної ради України Володимир Литвин заявив, що не знає, що таке опозиція і закликав українські політичні сили до консолідації.

 

«Я говорив і скажу ще раз: я не знаю, що таке опозиція», - сказав В. Литвин у суботу, 21 серпня, на прес-конференції в місті Червоноармійськ (Житомирська область).



"Я не відкрию великої таємниці, якщо скажу вам, що діалог у нас з Партією регіонів про співробітництво ведеться з 2007 року, з того моменту, коли були дострокові вибори (до парламенту)", - сказав Литвин.

"Ми в процесі діалогу, в процесі спільної роботи. Буде прийняте те рішення, яке буде співпадати з потребами країни", - зазначив спікер.


При цьому він підкреслив: «Відносно співпраці з Партією регіонів я вважаю, що сьогодні необхідно консолідувати політичні сили в Україні, і виступаю за те, щоб забезпечити конструктивну роботу», - сказав В. Литвин.

«Я вітаю тих, хто сьогодні говорить і бере на себе відповідальність, не шукає, на кого її перекласти, розуміючи, що вони втрачають авторитет. В даному випадку я кажу про ту ініціативу, яка була задекларована Сергієм Тігіпком», - сказав він.

Нагадаємо, що минулого тижня партія «Сильна Україна» приєдналася до Партії регіонів. В. Литвина з його Народною партією називають наступним кандидатом на поглинання «регіоналами».

Раніше В. Литвин відзначився своєю характеристикою «критики» як «рабської звички».