Литвин на вимогу опозиції обіцяв попросити у Януковича "газові" директиви для Азарова

31 жовтня 12:56

Спікер Верховної Ради України Володимир Литвин має намір звернутися до президента Віктора Януковича і до Кабінету міністрів щодо надання директив газових перемовин голів урядів України і Росії.

 

"Я звернуся до уряду і президента, щоб нам надали директиви (щодо газових перемовин прем'єр-міністра України Миколи Азарова і голови уряду РФ Володимира Путіна)", - заявив голова парламенту під час погоджувальної ради в понеділок, 31 жовтня.

Нагадаємо, раніше глава Комітету ВР з питань національної безпеки і оборони, депутат фракції НУ-НС Анатолій Гриценко запропонував заслухати у парламенті керівництво держави щодо газових перемовин. У свою чергу, голова фракції НУ-НС Микола Мартиненко також запропонував у п'ятницю, 4 листопада, заслухати весь склад Кабміну на чолі з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим щодо газових перемовин.

Перший заступник голови фракції "БЮТ-Батіьківщіна" Андрій Кожем'якін пообіцяв, що під час години запитань до Кабміну у п'ятницю "ми будемо ставити питання Азарову з даного питання", - сказав він.