Литвин буде "знущатися над народом" ще 5 років

13 сiчня 13:19

За словами екс-спікера, за демонстративним відстоюванням регламентних процедур в Раді ховається "реалізація цинічних домовленостей".

 

Голова комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони, колишній голова парламенту Володимир Литвин заявив, що буде "знущатися над народом" ще майже 5 років.

Так, відповідаючи на питання користувача мережі Facebook "Скільки ще часу ви будете разом з владою знущатися над народом?", екс-спікер відповів: "Ще майже 5 років. Яке питання, така і відповідь".

- Литвин вважає, що українці живуть погано не через нього

Відповідаючи на питання про те, чи йде парламент вірним шляхом, Литвин сказав: "Поки ВР нікуди не йде, а борсається у бруді протистояння".

"Все це нагадує мені 1990 рік, навіть у прототипах. Не можу сприйняти впливу на все суспільство, демонстративне відстоювання регламентних процедур, коли за всім цим ховається реалізація цинічних домовленостей. Одні мають необхідні для себе рішення, інші - підтримку ореолу борців за народну правду", - зазначив він.

Литвин в "Фейсбуці" посперечався з Януковичем про Велику енциклопедію

На запитання щодо того, чи консультує він нинішнього спікера Ради з якихось питань, колишній голова Верховної ради сказав: "Досвідченим і мудрим консультації тільки шкодять".

Він також зазначив, що на посту глави комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони вже освоївся.

Нагадаємо, 26 грудня народні депутати поділили парламентські комітети. За відповідну постанову про комітети Верховної Ради сьомого скликання №1010 проголосувало 339 карток депутатів. Представники Партії регіонів і КПУ очолили 15 комітетів (відповідно, 13 і 2), опозиції - 13 (Батьківщина - 9, УДАР - 3, во Свобода - 1). Ще один комітет очолив позафракційний депутат, колишній спікер Ради Володимир Литвин. !zn

Читайте також:

Литвин пояснив своє призначення головою парламентського комітету волею Божою

Литвин за 8 років у Раді втомився бути спікером