Лікарі знайшли у Луценка цілий букет хвороб, але він продовжує голодувати

18 травня 18:05

Лікарі виявили в екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка запалення стравоходу, виразку дванадцятипалої кишки і полікістоз жовчного міхура. Невропатолог зафіксував також порушення функцій судин головного мозку.

 

Про це повідомила дружина екс-міністра Ірина Луценко, яка відвідала свого чоловіка в лікарні швидкої допомоги, передає прес-служба "Народної самооборони".

"Луценко просив передати подяку всім, хто турбується про його життя і здоров'я", - розповіла І. Луценко.
"На жаль, чоловік так і не отримав ніякої - ні позитивної, ні негативної - відповіді від генпрокурора. Однак і без письмової відповіді все зрозуміло", - додала вона.
"Днями генпрокурор своїм особистим рішенням змінив рішення слідчого ГПУ щодо керівника фракції Черновецького і змінив йому арешт на підписку. Луценко не крав пів-Києва, але його арешт незмінний з точки зору ГПУ. Тепер - слово за судом", - підкреслила І. Луценко .
"В Україні немає Генпрокуратури, яка б діяла за законом. Генпрокурор Пшонка не зміг навіть дати письмову відповідь на численні запити та заяви від мого чоловіка", - додала дружина екс-міністра.
"Я не припиняю голодування. Я хочу показати, що я буду боротися далі. Тепер своє слово повинен сказати суд", - процитувала слова Ю. Луценка його дружина.
Як повідомлялося, сьогодні екс-президент України Віктор Ющенко назвав неадекватними дії правоохоронних органів щодо утримання під вартою екс-міністра внутрішніх справ Ю. Луценко.
Крім того, сьогодні голова ВР Володимир Литвин приєднався до Юлії Тимошенко, і інших політичних і громадських діячів, з проханням до екс-чиновника про припинення голодування.