Лікарі вважають, що Луценку не потрібна операція і радять сісти на дієту

18 грудня 12:38

Комісія з фахівців МОЗ дійшла висновку, що екс-глава МВС не потребує термінової операції. Юрію Луценку лікарями була рекомендована дієтотерапія.

 

Комісія з фахівців Міністерства охорони здоров'я України не бачить необхідності у проведенні термінової операції екс-главі МВС України Юрію Луценку, проте відзначає, що процедуру можна виконати у період від трьох до шести місяців.

Як повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби України у вівторок, 17 грудня екс-міністра у Менській колонії оглянула комісія МОЗ у складі 11 медиків, до якої увійшли всі рекомендовані дружиною засудженого Іриною Луценко лікарі. Вони констатували задовільний стан ув'язненого.

"Після спілкування з пацієнтом лікарями була рекомендована дієтотерапія, проведення одного з лабораторних досліджень, а також відкориговано медикаментозний курс", - відзначають тюремники.

Також комісія також не вбачає необхідності у терміновому проведенні інших медичних маніпуляцій, оперативних втручань або інтенсивної терапії Луценка.

Раніше прес-секретар партії Народна самооборона Лариса Сарган повідомила, що розширена медична комісія прийняла рішення про проведення операції Юрію Луценку протягом півроку. В ув'язненого виявили поліпи, які лікарі рекомендували видалити хірургічним шляхом. !zn

Читайте також:

Лікарі прийняли рішення оперувати Луценка

Тимошенко побажала Луценку зберегти свободу всередині себе

Уряд готовий до кінця року виплатити Луценку 15 тисяч євро за незаконний арешт

Юрію Луценку може знадобитися операція