Лікарі «Укрзалізниці» заспокоїли адвоката екс-прем'єра: Тимошенко виписувати не збираються

13 липня 12:55

У медичному закладі поскаржилися на надмірну політизацію процесу лікування екс-прем'єра: "Виписка на даний момент не планується, нам є що робити, якщо не будуть заважати через політику".

 

Екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко, яка проходить курс лікування в ЦКЛ «Укрзалізниці» в Харкові, не планують виписувати з медичного закладу. Про це на брифінгу перед лікарнею заявила журналістам лікарка Тимошенко під час відсутності німецьких фахівців Ірина Фурса.

«Ні. Мова про виписку не йде. Триває лікування, призначене лікарем Хармсом», - сказала Фурса.

Вона також зазначила, що роботі медиків дещо заважає надмірна політизація лікування Тимошенко. «Єдине, що заважає в роботі нам, це те, що нам доводиться відповідати на питання, які мають відношення не до медицини, а до політики. Доктор Хармс залишив плани лікування на найближчі кілька тижнів. Виписка на даний момент не планується, нам є що робити, якщо не будуть заважати через політику», - сказала Фурса.

-Захист Тимошенко побоюється її швидкого повернення в колонію

Як повідомлялося, 13 липня, захисник Тимошенко, народний депутат України Сергій Власенко заявив, що екс-прем'єра планують виписати з медичного закладу і перевести назад у Качанівську виправну колонію.

Нагадаємо, 10 липня проведено обстеження Тимошенко у діагностичному центрі на території лікарні «Укрзалізниці». 12 липня в лікарні заявили, що обстеження підтвердило стабілізацію процесу захворювання. !zn

Читайте також:

Хвороба Тимошенко стабілізувалася, - лікарі

Харківські лікарі обурені, що їхні німецькі колеги досі не вилікували Тимошенко

Захист просить дати Тимошенко «нормально похворіти»

Здоров'я Тимошенко погіршилося. Судмедексперти вимагають більше часу для підготовки висновків