Лікарі прийняли рішення оперувати Луценка

18 грудня 05:22

Медики мають намір провести операцію екс-главі внутрішніх справ протягом півроку. Раніше в Юрія Луценка були виявлені поліпи, які лікарі рекомендували видалити хірургічним шляхом.

 

Медики прийняли рішення про проведення операції екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку протягом півроку, повідомляє інтернет-видання «Українська правда» з посиланням на сторінку прес-секретаря «Народної самооборони» Лариси Сарган у соціальній мережі «Фейсбук».

Вона розповіла, що в понеділок ув'язненого Луценка в Менській колонії відвідала розширена медична комісія.

«До складу комісії входили 12 лікарів вищої категорії - професори у різних областях, серед них і ті, хто вже оглядав Луценка», - уточнила прес-секретар.

«Серед них була і професор, доктор медичних наук, член-кореспондент НА МНУ, завідуюча кафедрою гастроентерології, дієтології та ендоскопії НМАПО ім. П. Шупика Наталія Харченко, яка неодноразово підписувала висновки про «задовільний» стан здоров'я Ю.Луценка», - зазначає прес-секретар.

«Цього разу вона запитала у Луценка, чому він сидить, якщо йому при наявних хворобах протипоказано сидіти. Відповідь Луценка була простою: у нього сидяча робота, тому що конвертує зараз економіку Азарова», - додала вона.

«Після огляду і спілкування з Луценком було прийнято одностайне рішення лікарів - операція потрібна протягом півроку», - підсумувала прес-секретар.

Як повідомлялося, раніше у Ю.Луценка були виявлені поліпи, які лікарі рекомендували видалити хірургічним шляхом. !zn

Читайте також:

Тимошенко побажала Луценку зберегти свободу всередині себе

Уряд готовий до кінця року виплатити Луценку 15 тисяч євро за незаконний арешт

Юрію Луценку може знадобитися операція