Лавринович не виключає свого обрання спікером Верховної Ради

21 листопада 09:08

Мінінстр юстиції ще не подавав документи до ЦВК на реєстрацію народним депутатом. У той же час, Лавринович повідомив, що готовий працювати у владі на різних посадах - як в парламенті, так і в уряді.

 

Міністр юстиції Олександр Лавринович не виключає можливості свого обрання спікером Верховної Ради. Про це він заявив перед початком засідання Кабінету міністрів 21 листопада.

На зауваження про те, що існують прогнози, згідно з якими Лавриновича буде обрано спікером Ради, він відповів: «Ну, це ж не заборонено. У нас свобода слова в Україні». «Я готовий працювати в органах державної влади різних, на різних позиціях, оскільки в житті так склалося, що чогось навчився, чимось збагатився. Я думаю, що я можу працювати на різних позиціях», - додав міністр.

На питання про те, коли міністр має намір подавати документи до ЦВК на реєстрацію народним депутатом, і чи не подавав ці документи досі, Лавринович зазначив: «Ні. Не подавав. Думаю, що якщо буду це робити, то ближче до завершення терміну (подачі документів на реєстрацію)».

На питання про те, чи обговорював Олександр Лавринович з президентом Віктором Януковичем питання своєї роботи на посаді міністра в уряді або народним депутатом, міністр юстиції відзначив: «Неодноразово, і будемо обговорювати та приймати рішення, яким чином правильно розпорядитися наявними кадрами в Україні для того, щоб правильно розпорядитися результатами їхньої роботи».

Читайте також:

Після звільнення міністрів «на господарстві» в Кабміні залишиться Хорошковський

Парламентарії знову зберуться на засідання 4 грудня, «якщо не буде інших обставин»

Партії регіонів не вистачає трьох депутатів для формування однопартійної більшості в Раді