Ландік відмовився йти в депутати, вирішивши «дати дорогу молодим»

16 серпня 08:10

Виборці в Луганській області вимагають тільки одного - грошей, причому «сьогодні і зараз». Регіонал Ландік готовий займатися серйозними питаннями - екології, роботи тощо. Тому він відмовився балотуватися в мажоритарному окрузі.

 

Народний депутат від Партії регіонів Володимир Ландік не буде балотуватися в народні депутати по мажоритарному округу. Про це він заявив в інтерв'ю «Главкому».

«Я прийняв остаточне рішення - не балотуватися. Мені вже 60 років, даю дорогу молодим. Проїхав весь округ, поспілкувався з людьми. Шкода, але їх зараз не хвилюють серйозні питання екології, роботи тощо, всім тільки давай грошей сьогодні і зараз. Я до цього не готовий. Документи до ЦВК не подавав», - повідомив Володимир Ландік.

Нагадаємо, що Володимир Ландік - батько скандально відомого Романа Ландіка, який побив дівчину в одному з ресторанів Луганська. Володимир Ландік не потрапив у список Партії регіонів і не був висунутий кандидатом від партії на своєму рідному окрузі в Красному Лучі Луганської області. Раніше він заявляв про бажання балотуватися як самовисуванець. !zn

Читайте також:

Сімейство Ландіків вимагало від Марії Коршунової повернути гроші

Ландіку дали три роки умовно

Адвокати заявляють, що Коршунова лише дивом не вбила Ландіка

Помічника Ландіка, який побив даішника, амністували