Кожем'якін пообіцяв не виганяти Королевську з фракції «БЮТ-Батьківщина»

11 сiчня 11:20

Голова фракції «БЮТ-Батьківщина» Андрій Кожем'якін запевняє, що виключення з фракції Наталії Королевської та інших депутатів - членів Української соціал-демократичної партії - не планується.

 

Про це він заявив в середу, 11 січня, коментуючи на прохання журналістів повідомлення, що сьогодні на вечірньому засіданні фракції має відбутися виключення з «БЮТ-Батьківщини» деяких депутатів, зокрема, голови УСДП Н.Королевської і тих, хто увійшов до політради УСДП.

«Дуже добре, коли у ЗМІ публікується правдива інформація, але коли неправдива - це дезінформація», - сказав А.Кожем'якін.

Він підтвердив, що сьогодні о 18.00 має відбутися засідання фракції для визначення завдань депутатам від «БЮТ-Батьківщини» на наступні три тижні, оскільки це буде непленарний період.

Окрім того, він зауважив, що Н.Королевська зараз знаходиться за кордоном. «І ми ніякі дії про те, що ви сказали, не плануємо», - додав А.Кожем'якін.

Як повідомлялося, у кінця грудня 2011 року Н.Королевська очолила Українську соціал-демократичну партію, а народні депутати Євген Суслов і Олексій Логвиненко увійшли до політради цієї партії.

УСДП є учасником Блоку Юлії Тимошенко разом з партіями «Батьківщина» і ПРП.