Королевська звинуватила депутатів у контрабанді "червоних Ауді". Регіонали образилися

22 березня 12:04

Міністр соцполітики заявила про спроби провезти до України контрабанду під виглядом "гуманітарки". Ганна Герман попросила Азарова більше її в парламент не приводити.

 

Міністр соціальної політики Наталія Королевська під час виступу у Верховній Раді зірвалася на крик, звинувачуючи депутатів у тому, що деякі з них під виглядом гуманітарної допомоги провозять до України контрабанду.

Відповідаючи на питання про затримки гуманітарних вантажів на кордоні, Королевська заявила, що "в Україну під виглядом гуманітарної допомоги контрабанда надходила, з січня місяця це припинено".

За її даними, на сьогодні розглянуто понад 250 звернень на розмитнення гуманітарних вантажів. 252 з них отримали дозвіл і доставлено за адресою.

На підвищених тонах Королевська заявила, що депутатам не варто очікувати "коли кабріолет Ауді червоного кольору буде доставлений 85-річному ветерану", цитує ЛІГАБізнесІнформ.

Вона підкреслила, що гуманітарна допомога в Україну буде надходити, "а контрабанда цигарок в Україну через "гуманітарку" не прийде, зрозуміло?!", - сказала міністр, перейшовши на крик.

У Партії регіонів на виступ Королевської образилися. Депутат від ПР Ганна Герман попросила прем'єр-міністра Миколи Азарова не наводити Королевську в Раду.

"Ви нам більше, будь ласка, Королевську сюди не приводьте", - сказала Герман, пояснивши своє прохання тим, що Королевська у своєму виступі дозволила собі некоректний тон щодо народних депутатів. "Або нехай Раїса Василівна (Богатирьова - прим. ред.) навчить її, як треба розмовляти з людьми", - додала Герман. !zn

Читайте також:

Регіонали розчарувалися в Королевській і заговорили про її відставку

Гуманітарна допомога для України застрягла на кордоні

Кабмін вирішив пересадити чиновників на вітчизняні автомобілі