Королевська заявила, що переплутала кнопки під час голосування за відставку Кабміну

16 лютого 23:53

Тим не менш, вона стверджує, що виступає проти цього уряду.

 

Депутат Верховної Ради від фракції "Опозиційного блоку" Наталія Королевська переплутала кнопки при голосуванні за резолюцію недовіри Кабінету міністрів Арсенія Яценюка.

"Це кошмар, я вирішила, що потрібно голосувати за відставку кнопкою "проти". Я проти цього уряду!!! Подала заяву в секретаріат!!! Що Я - ЗА відставку уряду", - повідомила Королевська на своїй сторінці в Facebook.

Це кошмар, я вирішила, що потрібно голосувати за відставку кнопкою "проти" ((( Я проти цього уряду!!!Подала заяву в секретаріат!!! Що Я - ЗА відставку уряду!!!!!!

Опубліковано Nataliya Korolevskaya 16 лютого 2016 р.

Напередодні парламент не зміг ухвалити резолюцію недовіри Кабінету міністрів України. Відповідну постанову про відповідальність Кабміну №4080 підтримали лише 194 депутатів при необхідних 226. Раніше цю постанову, яка тягне за собою відставку всього уряду, зареєстрував голова фракції БПП Юрій Луценко.

Вперше в історії України президент не зміг провести через ВР відставку прем'єра, яка була ним ініційована.

Таким чином, парламент не зможе знову ставити питання про відставку Кабміну до наступної сесії, тобто до вересня.

Відставку уряду підтримали: "Блок Петра Порошенко" – 97 депутатів (136), "Народний фронт" - 0 (81), "Самопоміч" – 25 (26), "Батьківщина" – 15 (19), "Радикальна партія" - 15 (21), "Опозиційний блок" - 8 (43), "Воля народу" - 6 (21), "Відродження" – 0 (23), позафракційні - 28 (51).