Королевська після призначення міністром загубила свій диплом, - Москаль

14 сiчня 16:14

Геннадій Москаль знайшов в оперативних зведеннях МВС заяву Наталії Королевської про втрату диплома.

 

Міністр соціальної політики Наталія Королевська через день після свого призначення заявила в міліцію про втрату свого диплома про закінчення Східноукраїнського Національного університету ім. В. Даля.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат від партії "Батьківщина" Геннадій Москаль.

"Читаючи оперативні зведення з МВС, знайшов цікаву інформацію: 25 грудня 2012 року в м. Луганську у міліцію надійшла заява від міністра соціальної політики Королевської Н.Ю. Вона заявила, що вдень, 9 грудня, на вулиці Луганська загубила диплом про закінчення Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля", - заявив Москаль.

Він звернув увагу, що 24 грудня президент Віктор Янукович призначив Королевську міністром соцполітики. Отже, вона звернулася у міліцію тоді, коли треба було подавати документи у відділ кадрів Кабміну.

"Очевидно, що у відділі кадрів просто нічого було показувати. Про що це говорить? Про відсутність документа про вищу освіту, або про процес легалізації документа з явними недоліками?" - зазначив депутат.

Нагадаємо, 24 грудня президент Віктор Янукович підписав укази про призначення нового складу Кабінету міністрів. Наталія Королевська, лідер партії "Україна, вперед!", яка так і не пройшла до парламенту нового скликання, зайняла пост міністра соціальної політики України, змінивши Сергія Тігіпка, обраного у Верховну Раду за списком Партії регіонів. !zn

Читайте також:

Азаров змусив Королевську щотижня звітувати про виплату зарплат і соціальних допомог

Єфремов чекає від Королевської зарплат в 1000 євро і пенсій в 500

В опозиції назвали призначення Королевської міністром "політичним приколом"