Королевська не буде вибачатися перед виборцями за перехід з опозиції у владу

13 березня 14:51

Наталія Королевська вважає, що просити вибачення потрібно у близьких людей і розділяти святе та те, що робиться у політичній площині.

 

Міністр соціальної політики, лідер партії "Україна - Вперед!" Наталія Королевська не вважає за потрібне вибачатися перед виборцями за зміну політичної позиції.

"Я завжди прошу вибачення у своєї мами, у свого тата, у свого чоловіка та своїх дітей. І роблю це від чистого серця. А все інше потрібно все-таки розділяти, все святе, що є в душі, і те, що робиться для якихось політичних, піар-засобів", - сказала Королевська, відповідаючи на питання про те, чи має вона намір просити пробачення у виборців у Прощену неділю за те, що вона йшла на вибори Верховної Ради в якості опозиціонера, а в підсумку працює у владі.

Вона додала, що ворогові б не побажала пережити той стан, який пережила її політична команда після виборів."Ми щиро вірили, щиро боролися і створили нову партію "Україна - Вперед!". Були такими політичними романтиками, вірили в те, що можна в нашу політику увірватися ось так от, на білому коні", - сказала Королевська.

Вона підкреслила, що її команді було боляче і прикро за той результат, який був отриманий на парламентських виборах. "Ми два тижні упивалися горем, плакали, один одного шкодували", - розповіла Королевська.

За її словами, потім її політична команда взяла себе в руки і зрозуміла, що необхідно робити якісь конкретні кроки щодо зміни життя людей. "Я абсолютно щиро вірю в те, що бабусі, яка отримує пенсію в 894 гривні, абсолютно все одно Королевська - міністр, Королевська - народний депутат, або Королевська - позапарламентська фракція, яка бігає під стінами парламенту", - додала вона.

Міністр зазначила, що хотіла б вибачитися перед пенсіонерами за те, що у них маленькі пенсії. !zn

Читайте також:

Азаров публічно вилаяв Королевську

Азаров теж чекає від Королевської виконання передвиборчих обіцянок

Єфремов чекає від Королевської зарплат в 1000 євро і пенсій в 500