Коновалюк вирішив замість виборів одружитися

23 жовтня 09:57

Коновалюк 15 років віддав політиці та громадській діяльності. Все це на шкоду особистому життю. Стверджує, що зняв свою кандидатуру у зв'язку з одруженням.

 

Народний депутат Валерій Коновалюк досі не знає, чи виключений він з Партії регіонів, а кандидатуру з виборів зняв у зв'язку з одруженням. Про це політик розповів журналістам на прес-конференції, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

«Я хочу пролити світло на причини зняття своєї кандидатури в тому окрузі, де я двічі перемагав на виборах. Перш за все, і ви можете мене привітати, в мене відбулися приємні зміни в особистому житті, в суботу відбудеться урочисте одруження. Я 15 років віддав політиці, громадській діяльності, десь, напевно, на шкоду особистому життю», - повідомив Коновалюк.

У той же час, він підкреслив, що не збирається припиняти громадсько-політичну діяльність. «Є ряд важливих гуманітарних проектів, думаю, що буду займатися просвітницькою роботою. Сподіваюся і далі активно продовжувати роботу над реформуванням правоохоронних органів. Тому, моя діяльність продовжується, хоча найближчим часом я збираюся взяти тайм-аут і повноцінно займатися особистим життям», - сказав він.

- Регіонали виключать зі своїх лав Коновалюка, який порушив волю партії

Коновалюк підкреслив, що був здивований, коли дізнався, що його виключають з Партії регіонів у зв'язку з балотування по мажоритарному округу. «Я досі не знаю, виключили мене з Партії регіонів чи ні. Але це не настільки важливо ... Чіткої відповіді, залишився я в партії або виключили мене, я не отримав. Хочете - вважайте мене безпартійним», - сказав він.

Як повідомлялося, Коновалюк висунув свою кандидатуру по одномандатному виборчому округу № 60 з центром Волноваха Донецької області. У Партії регіонів пообіцяли виключити його за це зі своїх лав. !zn

Читайте також:

Напередодні виборів регіонал Лук'янов прорекламувався в образі Джеймса Бонда на календариках з символікою ПР (ФОТО)

Регіоналка повідомила, що влада «знищила стабільну економіку» (ВІДЕО)

У регіонала виявилася прийомна в будівлі психлікарні, в партії говорять про провокації (ВІДЕО)

Регіонал: Міністр юстиції Лавринович їздить на краденому «Мерседесі»