Коновалюк більше не радник Януковича і не член Партії регіонів

17 квiтня 07:47

Колишній народний депутат від ПР і радник президента Віктора Януковича Валерій Коновалюк вийшов з Партії регіонів.

 

Народний депутат (Партія регіонів) 6-го скликання Валерій Коновалюк заявив, що він більше не є радником президента Віктора Януковича, а також повідомив, що не є членом провладної партії. Про це політик написав на своїй сторінці у Facebook.

"От і все!!! Я вже не радник президента України... І нічого мене вже рік не пов'язує з Партією регіонів", - заявив Коновалюк.

При цьому він підкреслив, що йому нічого більше радити Віктору Януковичу, бо він проігнорував його "численні звернення та документи про ситуацію в країні, про провальну і неефективну економічну політику, про відсутність реальних реформ, про масштаби корупції і зловживань, про низький рівень виконавчої влади і дисципліни і багато-багато що".

Коновалюк наголосив, що ситуація в країні - це прямий шлях до кризи та банкрутства. Зокрема екс-радник назвав нинішню політику влади зрадою "тих, хто багато років надавав підтримку і вірив у розвиток і процвітання України".

Раніше Донецька обласна організація Партії регіонів виключила Валерія Коновалюка зі своїх лав унаслідок того, що він висунув свою кандидатуру на одномандатному окрузі №60 (центр - Волноваха, Донецька область), за яким балотується узгоджений Партією регіонів кандидат - Олександр Риженков. !zn

Читайте також:

Коновалюк вирішив замість виборів одружитися

Регіонали виключать зі своїх лав Коновалюка

В Україні з'явився депутат, якому сподобалися "демократичні" вибори в Росії