Комуністи підтримають відставку Кошулинського

02 квiтня 10:09

Колесніченко вважає Кошулинського "представником неофашистської партії і, відповідно, негідним знаходитися у президії парламенту".

 

Фракція Комуністичної партії України збирається підтримати відставку заступника глави парламенту Руслана Кошулинського, заявив депутат від КПУ Спиридон Кілінкаров.

"Наша фракція не голосувала за призначення його віце-спікером і, безумовно, фракція підтримає рішення щодо його відставки", - сказав він.

Колесніченко вважає Кошулинського "представником неофашистської партії і, відповідно, негідним знаходитися у президії парламенту".

Окрім того, політик зазначив, що це рішення КПУ зовсім не суперечить попередньому рішенню фракції не голосувати ні за які питання в Раді до скасування пенсійної реформи.

Нагадаємо, Верховна Рада 13 грудня обрала другим віце-спікером народного депутата націоналістичної партії "Свобода" Кошулинського. За кандидатуру Кошулинського проголосували 305 депутатів, у тому числі його підтримали депутати Партії регіонів.

Напередодні регіонал Михайло Чечетов повідомив, що Партія регіонів вже зібрала необхідні 150 голосів для відставки Кошулинського. !zn

Читайте також:

В опозиції вважають розмови про відставку Кошулинського першоквітневим жартом

У ПР зібрали підписи за відставку віце-спікера від "Свободи"

У ПР погрожують, що змусять "Свободу" працювати в Раді, а не влаштовувати шоу

Яценюк запропонував відправити уряд Азарова у відставку 5 квітня