Комісія МОЗ завтра знову огляне Тимошенко

16 сiчня 18:00

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко відмовилася від проведення сеансу масажу.

 

Як повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби, сьогодні, 16 січня 2012 року, особистий масажист Ю.Тимошенко прибула до Качанівської виправної колонії Харкова, де знаходиться екс-прем'єр.

«Проте від проведення процедур Ю.Тимошенко відмовилася, мотивуючи тим, що «тапчан, який надала їй установа не підходить і необхідно привезти професійний стіл», - йдеться в повідомленні відомства.

У Державній пенітенціарній службі вважають, що це чергова безпідставна причина Ю.Тимошенко ухилитися від виконання рекомендацій лікарів.

На прохання адміністрації Качанівської виправно колонії завтра, 17 січня 2012 року, комісія Міністерства охорони здоров'я проведе додатковий огляд Ю.Тимошенко.

Нагадаємо, 13 січня начальник сектора охорони здоров'я управління Державної пенітенціарної служби Харківської області Дмитро Корушін заявив, що особистий масажист Ю.Тимошенко може бути допущений до екс-прем'єра в будь-який робочий день.

Раніше екс-прем'єр відмовилася від медичного огляду комісії МОЗ.

30 грудня екс-прем'єр-міністра України Юлію Тимошенко етапували з Лук'янівського СІЗО в колонію.

11 жовтня Печерський райсуд Києва засудив Ю. Тимошенко до позбавлення волі на 7 років за перевищення влади при укладанні газових контрактів з Росією в 2009 році. 23 грудня Апеляційний суд залишив у силі даний вирок.