Комісар РЄ: Вибори без Тимошенко неприпустимі

25 сiчня 13:21

Парламентські вибори в Україні без Юлії Тимошенко неприпустимі, заявив комісар Ради Європи з прав людини Томас Хаммарберг.

 

Комісар Ради Європи з прав людини Томас Хаммарберг заявив про неприпустимість проведення виборів в Україні без участі лідерів опозиції, зокрема, Юлії Тимошенко.

"Неприпустимо проведення демократичних виборів без участі лідера найбільшої опозиційної партії України Юлії Тимошенко та інших опозиціонерів", - сказав Томас Хаммарберг під час зустрічі з Євгенією Тимошенко та заступником голови партії "Батьківщина" Григорієм Немирею у Страсбурзі, цитує сайт екс-прем'єра.

Як відомо, у середу, після зустрічі з президентом ПАРЄ Жаном-Клодом Міньйоном Костянтин Грищенко заявив, що Юлія Тимошенко отримує найкраще медичне обслуговування, яке можливе в Україні, і міститься у найкращих умовах.

У свою чергу Григорія Немиря заявив, що з боку Костянтина Грищенка неприйнятно говорити стосовно справи Юлії Тимошенко у стінах ПАРЄ, оскільки він був свідком обвинувачення в суді над екс-прем'єром. !zn

Читайте також:

Немиря: У стінах ПАРЄ не хочуть слухати розповіді Грищенка про Тимошенко

Грищенко запевнив Європу, що Тимошенко не катують