Коломойський: Я не думаю, що Тимошенко хтось посадить

14 сiчня 12:27

Бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що в справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко не потрібно шукати політику. Таку думку він озвучив, коментуючи спроби кримінального переслідування колишніх представників влади, зокрема Тимошенко.

 

Бізнесмен Ігор Коломойський вважає, що в справі екс-прем'єра Юлії Тимошенко не потрібно шукати політику. Таку думку він озвучив, коментуючи спроби кримінального переслідування колишніх представників влади, зокрема Тимошенко.

Коломойський сказав, що "я не працюю в Генпрокуратурі, в міліції. Якщо затримують - значить, є за що".

Стосовно  Тимошенко бізнесмен зазначив, що "вона політична фігура, і якщо викликають на допит, то треба давати пояснення, вона повинна відзвітувати, тим більше я чув про якийсь аудиті, якісь цифри".

"Ну, напевно, тут існує певний політичний тиск на неї, але я не думаю, що її хтось посадить, зачепить, затримає", - сказав Коломойський.

"А от ті люди, які працювали, скажімо так, на місцях, міністри, чиновники ... якщо вони чимось займалися, мабуть ... Не всіх же садять ... У будь-якому тиску можна знайти політику, але я вважаю, що спочатку потрібно розібратися з господарською частиною, тому що не всіх же займають", - зазначає бізнесмен.

"Я не чув, щоб з моїх знайомих, хто працював при Тимошенко, щоб когось викликали, тому що вони працювали чесно, і кишені собі не набивали, а багато набивали собі кишені, ось за це їх сьогодні і тягають. Не треба шукати політику там, де є звичайна економіка ", - додав він.

Як повідомлялося, в середу Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти Тимошенко за фактом нецільового використання коштів, отриманих Україною в рамках Кіотського протоколу.

За матеріалами: УНІАН