Колесніков порадив Луценку не політизувати свій захист

23 травня 15:58

Віце-прем'єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесніков радить екс-міністру внутрішніх справ Юрію Луценку не політизувати свій захист на судовому процесі. Про це він заявив сьогодні на брифінгу.

 

«Я вважаю, що Юрій має зібрати в собі сили, щоб себе захистити. Саме захистити і сконцентрувати своїх адвокатів на пошуках аргументів невинності, а не на політичні заяви», - зазначив Б. Колесніков.

«Я впевнений, що якщо адвокати глибоко розберуть ті правопорушення, в яких його звинувачують, він може досягти певного позитивного результату для себе. А поки по суті ніхто нічого не говорить. Всі говорять про політику. Тому я бажаю, щоб він гідно себе захистив», - сказав Б. Колесніков.

Водночас він заявив, що не буде коментувати питання журналістів про те, що запобіжний захід для Ю. Луценка фактично не відповідає тому злочину, в якому він звинувачується.

Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва сьогодні призначив для розгляду по суті кримінальну справу за обвинуваченням екс-міністра внутрішніх справ Ю. Луценка, залишивши йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.