Клюєв дав слово, що всі міністри у п'ятницю будуть в Раді

03 жовтня 11:04

Уряд України поважає парламент і буде присутній у повному складі на засіданні Верховної Ради у п'ятницю. Про це заявив перший віце-прем'єр - міністр економічного розвитку і торгівлі Андрій Клюєв.

 

"Шановний Володимир Михайлович (голова парламенту Володимир Литвин), шановні присутні народні депутати, уряд, всі члени Кабінету міністрів, з великою повагою ставляться до всіх депутатів і керівництва Верховної Ради України, тому у цю п'ятницю під час години питань уряду будуть всі члени Кабінету міністрів , які не будуть у відрядження", - сказав А.Клюєв.

Він пояснив, що минулої пленарної п'ятниці під час години питань уряду були присутні заступники міністрів та уповноважені представники міністерств, оскільки багато міністрів були у відрядженнях.

"Тому сталася така ситуація. Подібних ситуацій більше не буде", - пообіцяв А.Клюєв.

Нагадаємо, 23 вересня В.Литвин вигнав із сесійної зали міністрів Бориса Колеснікова, Федора Ярошенка і Михайла Кулиняка, оскільки у день, коли розглядали питання дотримання прав соціально незабезпечених верств населення, окрім згаданих вище, ніхто з міністрів не прийшов.

За законом, кожної п'ятниці міністри повинні бути в парламенті, щоб відповідати перед нардепами.