Кличко пообіцяв не битися у Верховній Раді

01 листопада 10:34

Лідер партії «УДАР» не буде застосовувати силу до своїх політичних опонентів - для цього в нього є «інші методи». Політик підкреслив, що Рада повинна бути в першу чергу майданчиком для дискусії щодо розвитку країни.

 

Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко заявив, що намагатиметься не допускати бійок у Верховній Раді. Про це він заявив в інтерв'ю «Сегодня».

На питання, чи готовий він постояти за свою фракцію в разі бійок у парламенті, Кличко відповів: «Я хочу, щоб Верховна Рада була незалежним інститутом влади. Щоб там приймалися закони, потрібні для країни і був майданчик для дискусії про розвиток країни. Ми постараємося не допускати бійок, впливати іншими методами».

На думку лідера «УДАРу», члени його фракції розуміють всю міру відповідальності перед виборцями. «Ми налаштовані показати професійну парламентську роботу. І активно працювати як в комітетах і комісіях Верховної Ради, так і в сесійній залі», - підкреслив Кличко.

Коментуючи можливість виходу депутатів із фракції і переходу в Партію регіонів, лідер УДАРу сказав, що всі майбутні депутати від його партії дали клятву бути у фракції «УДАР», відстоювати позиції і принципи партії, виконувати партійну програму. «Я впевнений, що вони будуть дотримуватися своїх публічних обіцянок», - сказав Кличко.

Читайте також:

Кличко розповів, чому мажоритарники «УДАРу» програли в Києві

В «УДАРі» впевнені, що в них вкрали 1,5% голосів

Гриценко: Кличко б'є Об'єднану опозицію у спину