Кличко впевнений, що тимчасова відсутність регіоналів у Раді пішла на користь країні

14 лютого 14:03

Кличко процитував лист селянина: "Поки ви блокуєте, влада менше краде".

 

Особисте голосування - це спосіб захисту від прийняття антинародних і лобістських, корупційних законів. Про це заявив лідер фракції "УДАР" Віталій Кличко під час прес-конференції, повідомляє прес-служба партії.

"Сьогодні деякі політики кажуть, що блокування роботи парламенту дорого коштує українцям. Я б хотів поставити це питання по-іншому. Скільки коштує кнопкодавство? Бігаючи між рядами, як стоноги, кнопкодави приймають лобістські закони, які їм спускають зверху. Такі закони обходяться державі як мінімум у 15 мільярдів гривень щорічно, ці гроші осідають у кишенях і на офшорних рахунках купки людей. Персональне голосування - це можливість не приймати антинародні закони, спущені з Банкової", - зазначив Кличко.

Лідер фракції "УДАР" підкреслив, що кнопкодави приймають бюджет, де на мільярди урізуються соціальні виплати, але одночасно зростають витрати на чиновників і пільги для бізнесу олігархів.

Політик також зазначив, що "УДАР" отримує тисячі листів, дзвінків та інтернет-повідомлень від пересічних українців, які підтримують партію у відстоюванні персонального голосування в парламенті.

"Мені сподобався вираз однієї людини - звичайного селянина: поки ви блокуєте, влада менше краде. Точніше не можна сказати. Щоменше працює більшість у парламенті - то краще для країни", - зазначив Кличко. !zn

Читайте також:

У фракції Кличка очікують, що Янукович у 30-денний термін розпустить парламент

Ударівці вважають, що регіонали навмисно залякують опозицію перевиборами

Кличко вночі приїхав у Раду обговорити ідею дострокових виборів

Янукович готовий втрутитися в ситуацію з блокуванням Ради