Кличко розповів, що об'єднує його з Тягнибоком

27 березня 18:43

Голова партії "УДАР" не боїться радикалізації, стоячи на одній сцені з лідером націоналістів.

 

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко розповів, що розділяє деякі погляди щодо майбутнього України з лідером "Свободи" Олегом Тягнибоком.

Так, говорячи про акції протесту, політик зазначив, що вважає їх ефективними. "Однозначно. Українці хочуть висловити своє ставлення до сьогоднішньої влади і до тих процесів, які відбуваються в Україні. І, на жаль, українцям не залишається нічого іншого, як виступати з протестами, щоб їх почули, тому що вони не бачать перспектив свого майбутнього, вони не бачать світло в кінці тунелю", - сказав Кличко в інтерв'ю Бі-бі-сі.

На питання про те, чи не боїться він радикалізації, стоячи на одній сцені з Тягнибоком, Кличко відповів: "Я дуже не хочу, щоб дії були радикальними, але протест - це також одна з форм вираження своєї думки. Я впевнений, що якщо я знаходжуся на одній сцені і в парламенті з Олегом Тягнибоком, я перебуваю в Києві, я знаходжуся в Україні, ми - українці, і це нас об'єднує. Нас об'єднує зі всіма українцями те, що в нас є одна проблема".

Щодо партії "Свобода", то, за словами Кличка, "УДАР" координує з нею дії в боротьбі з режимом. "Ми координуємо наші дії у Верховній Раді. І я впевнений, що у нас є спільні погляди щодо майбутнього України - ми бачимо розвиток України, її майбутнє в європейському суспільстві. І нас об'єднує дійсно боротьба проти цього режиму", - сказав лідер "УДАРу". !zn

Читайте також:

Кличко вимагав відставки Азарова, який вигнав ударівця з Кабміну

У Партії регіонів сподіваються на дружбу з "яструбом" Яценюком

Гриценко вважає, що Яценюк "здав" Власенка

ПР попросила опозицію голосувати разом, поки частина регіоналів у відрядженнях