Кличко проінформував НАТО про стратегію європейської інтеграції України

25 квiтня 16:28

Кличко відзначив необхідність впровадження європейських стандартів в Україні, в тому числі у сфері безпеки і оборони.

 

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко зустрівся з заступником генерального секретаря НАТО з питань політичних відносин і політики безпеки, послом Дірком Бренгельманном, повідомляє прес-служба партії.

Кличко проінформував посла про довгострокову стратегію європейської інтеграції для України в інтересах її громадян. Лідер "УДАРу" відзначив необхідність впровадження європейських стандартів в Україні, в тому числі у сфері безпеки, оборони та діяльності правоохоронних органів, важливість оволодіння професійними навичками, сучасними знаннями і озброєнням в оборонній стратегії України.

Окремо Кличко зупинився на важливості відновлення парламентаризму в Україні, забезпечення персонального голосування у парламенті, чого "УДАРу" вдалося домогтися разом з іншими опозиційними силами в лютому цього року.

Посол Північноатлантичного альянсу повідомив про плани співпраці НАТО з Україною, Росією і Туреччиною. Він відзначив необхідність підтримки демократичних реформ в Україні, боротьби з корупцією та припинення застосування вибіркового правосуддя. !zn

Читайте також:

Кличко у Брюсселі переконував європейців ввести санкції проти українських чиновників

Верховна Рада схвалила допуск військ НАТО і Росії для навчань в Україні