Кличко хоче подивитися, як Тимошенко живе у лікарні

23 квiтня 14:17

Кличко попросив у керівництва Качанівської колонії дозвіл на зустріч з екс-прем'єром.

 

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко стурбований станом здоров'я екс-прем'єра Юлії Тимошенко і хоче відвідати її у харківській лікарні, щоб ознайомитися з умовами утримання.

Політик звернувся до голови Державної пенітенціарної служби та начальнику Качанівської виправної колонії з вимогою, щоб йому, як народному депутатові, надали можливість відвідати Тимошенко в лікарні у Харкові, повідомляє прес-служба Державної пенітенціарної служби.

"УДАР" стурбований умовами перебування в ув'язненні колишнього прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. До партії, її народних депутатів надходить багато звернень, дзвінків виборців, вимагають надати об'єктиву інформацію про одного з лідерів опозиції", - йдеться у зверненні партії.

"На жаль, неповна і часто суперечлива інформація представників Державної пенітенціарної служби України про стан здоров'я та умови утримання Тимошенко не викликає довіри. Сьогодні громадськість не знає ні про реальні умови утримання Юлії Тимошенко, ні про стан її здоров'я", - відзначив він. !zn