Кіровоградського губернатора Ларіна призначено заступником глави адміністрації президента

09 сiчня 18:58

Новому заступнику глави АП буде доручена регіональна та кадрова політика, контроль за діяльністю керівників обласних і районних державних адміністрацій.

 

Президент України Віктор Янукович звільнив Сергія Ларіна з посади голови Кіровоградської обласної державної адміністрації, призначивши його заступником глави адміністрації президента.

Новим головою Кіровоградської облдержадміністрації Янукович призначив Андрія Ніколаєнка, який до цього часу обіймав посаду першого заступника голови Кіровоградської ОДА.

Про можливе призначення Ларіна в адміністрацію президента раніше повідомляли ЗМІ. Зокрема, наголошувалося, що в АП йому буде доручена регіональна та кадрова політика, контроль за діяльністю керівників обласних і районних державних адміністрацій.

Ларін, 1962 року народження, народився в Харцизьку Донецької області. Член президії політради Партії регіонів і народний депутат III-VI скликань. Очолював Кіровоградську ОДА з квітня 2010 року.

Ніколаєнко, 1979 року народження, з 2009 року по червень 2010 року працював заступником начальника Управління зовнішньоекономічної політики та міжнародного співробітництва секретаріату Кабінету міністрів України, завідуючим сектором супроводу перспективних проектів співпраці з країнами Азіатсько-Тихоокеанського регіону цього управління. З липня 2010-го по березень 2011 року - заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації. 3 березня 2011 року призначений на посаду першого заступника голови Кіровоградської облдержадміністрації. !zn

Читайте також:

Новим заступником Льовочкіна може стати кіровоградський губернатор

Янукович знову призначив Герман своїм радником

Янукович призначив головою СБУ Якименка замість Калініна