Кернес упевнений, що в Харкові опозиції немає

25 вересня 15:59

Геннадій Кернес заявив представникам ОБСЄ, що всі попередні вибори неодноразово показували, що Партія регіонів має в місті та області найбільшу підтримку. Тому місцевій владі «не потрібно ні в чому обмежувати або обмежувати опозицію, оскільки її тут фактично немає».

 

Мер Харкова Геннадій Кернес переконаний, що в Харкові практично немає опозиції Партії регіонів. Про це він заявив на зустрічі з офіційними спостерігачами ОБСЄ щодо підготовки міста до проведення парламентських виборів.

Він підкреслив, що всі попередні вибори неодноразово показували, що Партія регіонів має в місті та області найбільшу підтримку.

"Тому нам не потрібно ні в чому обмежувати опозицію, оскільки її тут фактично немає. І вам самим краще все це один раз побачити, ніж сто разів почути. Ми ж, міська влада, робимо все, щоб були забезпечені рівні можливості для всіх кандидатів. На сьогоднішній день у Харкові немає жодного документа, не було озвучено жодного усного розпорядження, гласного чи негласного, щоб хтось забороняв комусь щось робити або утискав чиїсь права", - сказав міський голова, якого процитувала прес-служба міськради.

Мер міста також дав свою оцінку виборчим процесам, що відбуваються в Харкові.

"Я знаю, що ви зустрічалися сьогодні з опозицією і що вам розповіли про те, що опозиціонерів тут мало не знищують, обливають чимось, ще якось впливають. Із цього приводу я можу сказати, що існують різні виборчі технології. Одна з них полягає в тому, що якщо ви знаєте про свій програш, то потрібно голосно заявити, що вас всіляко обмежують. Ось таку технологію і вибрала місцева опозиція", - зазначив мер.

Кернес зазначив, що розраховує на об'єктивну оцінку спостерігачів ОБСЄ щодо підготовки до виборів у Харкові та ролі влади в цьому процесі. !zn

Читайте також:

Кернес порадив Власенку припинити обливатися зеленкою і займатися самопіаром

Кернес звернувся до чиновника: «Дивись, сучий пес ...» (ВІДЕО)


І влада, і опозиція запевнили Брюссель у своїй перемозі на виборах і пообіцяли співробітництво