Кандидата у президенти США на 1 квітня розіграв власний передвиборчий штаб (відео)

02 квiтня 08:52

У День сміху фаворит президентських перегонів серед республіканців Мітт Ромні став жертвою дотепного розіграшу своїх підлеглих. У політика було заплановано виступ перед спонсорами передвиборчої кампанії у штаті Вісконсін, але замість цього співробітники виборчого штабу відвели його в іншу залу.

 

Фаворит передвиборчих перегонів від Республіканської партії Мітт Ромні став жертвою першоквітневого розіграшу власних помічників.

«Пані та панове, привітайте майбутнього президента Сполучених Штатів Америки!», - прозвучало з динаміків, коли Ромни увійшов у порожнє приміщення. Сміхом та оплесками його зустріли кілька підлеглих, які знімали те, що відбувалося на мобільні телефони. Провівши кілька секунд у заціпенінні, Мітт Ромні сам засміявся. У розіграші брали участь конгресмен Пол Райан і сенатор Рон Джонсон.

«Цей ранок я забуду не скоро», - сказав Ромні, коли прийшов до тями. За словами політика, його попереджали, що на зустріч нібито прийде «не надто багато людей», але коли він побачив перед собою порожню залу, то трохи розгубився. «Я тоді подумав: «О Боже, це буде жахливо виглядати у вечірніх новинах», - зізнався Ромні. Покинувши кімнату республіканець попрямував в іншу залу, де його виступу очікували кількасот спонсорів.

За свідченням оточення Ромні, він нормально сприйняв жарт, адже у нього самого досить гарне почуття гумору.


У відповідь на питання про його реакцію на жарт, Ромні заявив, що не тримає на помічників зла, але обов'язково відіграється на них пізніше. !zn

Читайте також:

На праймеріз в Арізоні і Мічігані впевнену перемогу здобув Мітт Ромні

Фаворит-республіканець Ромні програв праймеріз у Південній Кароліні

Експерти: США чекає дуже непростий політичний сезон