Канадських лікарів не пускають до Тимошенко

15 лютого 15:45

Канадські лікарі вже 6 годин не можуть потрапити до Юлії Тимошенко. Від них вимагають попередню згоду для передачі результатів обстеження МОЗ.

 

Канадських лікарів не пускають на медогляд екс-прем'єра Юлії Тимошенко. Про це «Українській правді» повідомив захисник Тимошенко Сергій Власенко.

За його словами, від лікарів вимагають погодитися на передачу результатів обстеження представникам Міністерства охорони здоров'я перед оприлюдненням даних про обстеження. Згоду на передачу інформації вимагають і від Тимошенко.

«На даний момент лікарі вже шосту годину не можуть потрапити до Юлії Тимошенко. Переговори тривають, але ні канадці, ні Юлія Тимошенко не погоджуються передавати дані обстеження представникам МОЗ», - підкреслив Власенко.

За словами захисника, така ж схема була застосована до німецьких лікарів у вівторок. Втім, за його інформацією, німецькі лікарі згоди не давали.

Як запевнив Власенко, і сама Тимошенко, і її родина, і захисники виступають проти передачі будь-якої інформації представникам міністерства охорони здоров'я.

Водночас прес-служба Пенітенціарної служби запевняє, що робота медичної комісії з обстеження Тимошенко триває.

«Державна пенітенціарна служба України інформує, що станом на 16:00 15 лютого триває обстеження стану здоров'я Тимошенко канадськими та українськими лікарями, включеними до складу комісії», - йдеться в повідомленні. !zn

Читайте також

Німецькі медики поставили діагноз Тимошенко

Німецькі медики передали таємницю діагнозу Тимошенко канадським колегам


МОЗ наполягає на 5 своїх фахівцях у комісії з обстеження Тимошенко

Тимошенко не буде подавати прохання про помилування