Калєтнік уже знає, що "Батьківщину" залишать ще кілька депутів

06 квiтня 13:30

Заступник спікера побачив "справжню сутність" найбільшої опозиційної фракції і прогнозує подальше скорочення її чисельності.

 

Перший віце-спікер Верховної Ради Ігор Калєтнік (обраний за списком Комуністичної партії) прогнозує вихід найближчим часом з фракції "Батьківщина" ще кількох депутатів.

"Ці люди (депутати, які вийшли з фракції - ред.) - не останні серед депутатів, які вийдуть з фракції опозиції. Найближчим часом фракцію залишать ще кілька людей", - заявив він в інтерв'ю "Голосу України".

"Конфлікти в партії вже винесено в публічну площину. Тому спостерігаючи за цими конфліктами, окремі депутати з "Батьківщини" прийняли таке рішення. Яке показало справжню сутність навіть не опозиції, а "Батьківщини" зокрема", - вважає Калєтнік.

Він також зазначив, що вихід чотирьох депутатів із фракції "Батьківщина" підтверджує той факт, що формування списків цієї політичної сили для участі в парламентських виборах 2012 року відбувалося не прозоро і не з ідеологічних переконань.

Як повідомлялося, спікер Володимир Рибак на виїзному засіданні парламенту 4 квітня оголосив, що народні депутати Олег Канівець, Віталій Немилостивий, Роман Стаднійчук та Ігор Скосар вийшли зі складу фракції "Батьківщина". Після цього перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов спрогнозував, що з "Батьківщини" вийде ще близько 20 депутатів. !zn

Читайте також:

Екс-бютівець Немилостивий піде з Ради разом з Яценюком

Гриценко заявив про можливість свого виходу з фракції "Батьківщина"

"Батьківщина" вимагає від "тушок" негайно скласти свої мандати

Яценюк розповів, як Клюєв скуповував тушок по 15 млн доларів за кожного