Калашников прийшов на Майдан контролювати, щоб не збирались люди

22 листопада 13:07

На Майдані незалежності з'явився голова Загальновоїнської спілки України Олег Калашніков.

 

Майданчик, де він перебуває, оцеплено Беркутом, туди більше нікого не пускають.

Відповідаючи на питання, що він робить на Майдані, О.Калашніков відповів: "Ми контролюємо, як виконується рішення суду про заборону на проведення акцій", - зазначив він.

"Ми отримали інформацію, що низка громадських організацій має намір провести різні форми агітації", - сказав він.

"Ми не проводимо акцію, ми демонструємо свою громадянську позицію.

Демонстрація нашої позиції спровокована нашими опонентами", - зазначив О.Калашніков.

"Ми нікого не запрошував через ЗМІ сюди, але ми маємо свою позицію", - додав він.

Відповідаючи на питання про те, як довго він має намір тут перебувати, та кого він також запросив на Майдан, О.Калашніков відповів: "Ми запросили сюди людей, які перебувають у спілці. А щодо часу - подивимось, як поводитимуться наші опоненти", - сказав він.

Відповідаючи на питання, як він ставиться до того, що «Беркут» оточив майданчик, де він перебуває, О.Калашніков привітав дії міліції, яка "не дозволяє здійснювати провокації".

Водночас у КМДА на питання «Української правди» повідомили, що спілка О.Калашникова також подавала заявку на проведення акцій на Майдані Незалежності. Однак йому, як і іншим організаціям такого дозволу надано не було.

Нагадаємо, сьогодні партії і громадські організації мають намір відсвяткувати 7 річницю Помаранчевої революції, незважаючи на заборону Київського окружного адміністративного суду проводити масові акцій у центральній частині Києва 21-22 листопада.