Хорошковський шантажує ЄС

26 квiтня 17:47

Валерій Хорошковський заявив у Брюсселі, що Україна готова випустити екс-прем'єра Юлію Тимошенко в обмін на угоду про Асоціацію. Перший віце-прем'єр сказав, що якщо «ця проблема» стане головною перешкодою на нашому шляху до Європейського Союзу, більшість депутатів підтримають «надзвичайні рішення в цьому плані».

 

Перший віце-прем'єр Валерій Хорошковський заявив у Брюсселі, що Україна готова випустити екс-прем'єра Юлію Тимошенко в обмін на угоду про Асоціацію. Це сталося під час спілкування з журналістами 25 квітня, пише видання EurActiv.com.

Так, за інформацією видання, Хорошковський на зустрічі з журналістами заявив, що якщо «всі проблеми» між Україною і ЄС будуть вирішені, український парламент міг би прийняти надзвичайний законодавство, щоб випустити Тимошенко з в'язниці.

Він зазначив, що як юрист він проти того, щоб адоптувати законодавство під одну людину.

«Але я впевнений, що якщо ця проблема стане головною перешкодою на нашому шляху до Європейського Союзу, більшість депутатів підтримають надзвичайні рішення в цьому плані», - сказав Хорошковський.

«Якщо ви підпишете угоду про Асоціацію, ми відпустимо Тимошенко», - сказав Хорошковський, посміхнувся і зазначив, що більше не може додати нічого. !zn

Читайте також:

Хорошковський заявляє, що йому вдалося домогтися прогресу в розморожуванні допомоги ЄС


Те, що відбувається з Тимошенко і Луценком шокує Євросоюз, - посол ЄС

Президент Європейської народної партії просить конкретних санкцій проти «українського режиму»

Хорошковський задекларував майже 50 млн грн доходу за минулий рік