Хорошковський повідомив свою думку про Азарова особисто Януковичу

14 грудня 17:12

В уряді заявили, що Хорошковського в новий Кабінет міністрів не кликали. У Хорошковського наполягають, що у відставку він подав після зустрічі з президентом.

 

Колишній перший віце-прем'єр-міністр Валерій Хорошковський висловив свою незгоду з повторним призначенням Миколи Азарова прем'єр-міністром під час особистої зустрічі з президентом Віктором Януковичем.

Як повідомляє прес-служба політика, 14 грудня, Хорошковський був запрошений на зустріч до президента «щодо його подальшої роботи в складі нового уряду», де він «висловив президенту України свою позицію щодо неможливості співпраці з чинним прем'єр-міністром України Миколою Азаровим».

«За результатами обговорення було прийнято рішення про відставку Валерія Хорошковського з посади, про що згодом було зроблено відповідну заяву", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Нагадаємо, що раніше прес-служба колишнього першого віце-прем'єра повідомила, що Хорошковський подав президенту заяву про відставку «у зв'язку з незгодою щодо повторного призначення Миколи Азарова на посаду прем'єра».

Проте пізніше в Кабміні заявили, що «Хорошковський був проінформований, що його кандидатура не пропонувалася в новий склад уряду» і розцінили його заяву як спробу «пояснити своє непопадання в новий склад Кабінету міністрів України». !zn

Читайте також:

Хорошковський подав у відставку, протестуючи проти Азарова

В уряді стверджують, що Хорошковського в новий Кабмін не звали

Хорошковський: Вступ до Митного союзу поза законом, але їсти хочеться щодня