Гузар закликав правильно обирати: потім буде пізно виходити на вулиці

23 жовтня 10:35

Екс-глава Української греко-католицької церкви (УГКЦ) Любомир Гузар вважає, щоб не виходити українцям на вулиці, потрібно на парламентських виборах прийняти правильне рішення. За його словами, Україна не перестане існувати після виборів.

 

Треба правильно робити вибір, а не виходити на вулиці після виборів. Про це в ефірі «5 каналу» заявив екс-глава Української греко-католицької церкви (УГКЦ) Любомир Гузар.

«Це трошки пізно, після виборів. Громадянство має підготуватися до виборів», - вважає він.

Він зазначив, що підготовка має бути проведена до виборів, щоб громадськість «належним чином поводила себе на виборах».

Він упевнений, що подібна підготовка повинна сприяти забезпеченню вибору, а не просто голосуванню.

«Що буде після того, я не знаю. Я не беруся прогнозувати, що буде після виборів. Я хотів сказати, що Україна не перестане існувати після виборів, як би це не пішло, Україна залишиться», - вважає він.

«Ми вже стільки різних трагедій пережили, що переживемо, якщо вибори не будуть справедливими, чесними, то і це переживемо», - резюмував кардинал.

Раніше Олег Тягнибок заявив про те, що у країні може відбутися новий Майдан, але не за «бажанням Тягнибока чи Яценюка», а за бажанням людей. «Якщо влада суспільство дістане, то воно вийде на вулиці. А наша справа, як людей, що розуміють, що і як робити, вчасно очолити процес і направити його», - сказав політик.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що для забезпечення громадського порядку і реагування на можливі правопорушення у день голосування на виборах народних депутатів України 28 жовтня попередньо планується залучити понад 65 тис. працівників міліції.

Також у Міністерстві внутрішніх справ України спростували інформацію, що з'явилася в ЗМІ, про те, що закуповують водомети до виборів.

28 жовтня відбудеться парламентські вибори. !zn

Читайте також:

Націоналісти мають намір вивести людей на вулиці після виборів

Міліція готується до акцій протесту після виборів