Губернатор Одеської області звинуватив Костусєва в дискредитації влади

20 березня 20:07

Костусєв своєю діяльністю на посаді мера дискредитує не лише себе, але і президента, і всю Одеську область, впевнений одеський губернатор.

 

Глава Одеської обласної державної адміністрації Едуард Матвійчук піддав критиці мера Одеси Олексія Костусєва за недостатню відкритість міських чиновників для ЗМІ і за зняття двох журналістів з літака, що слідував 1 березня рейсом Одеса-Тбілісі з офіційною делегацією мерії на борту.

«Якщо одеські чиновники дозволяють собі таку лінію поведінки, то тим самим вони дискредитують не лише себе, а й президента, губернатора і всю Одеську область», - сказав Матвійчук на зустрічі з журналістами у вівторок, 20 березня.

Він також висловив стурбованість тим, що недостатня відкритість мерії Одеси призводить до скандалів, які мають негативний резонанс.

Коментуючи напружену ситуацію, що виникла між директором комунального підприємства обласної ради Видавництво «Чорномор'я» і трудовими колективами трьох обласних газет, голова Одеської ОДА зазначив, що йому про це відомо і в найближчі час «директор комунального підприємства буде звільнений». «Напруженість виникла через чиновницькі дурості, винуватця буде звільнено», - сказав губернатор.

Нагадаємо, що 1 березня на настійну вимогу мера Одеси Костусєва з борту літака, що вилітав з офіційною делегацією Одеси за маршрутом Одеса-Тбілісі, було знято двох журналістыв. !zn

Читайте також:

Костусєв знову удостоївся звання «Стоп-кран одеської журналістики»


В Одеській мерії неофіційно підтвердили відставку Костусєва

Костусєв не прийшов на скорботну церемонію, присвячену Голодомору

Костусєв зізнався в причетності до договірних матчів (відео)