Губернатор Дніпропетровської області змінив Колеснікова у Мінінфраструктури

21 грудня 16:17

Олександра Вілкула прийнято вважати «золотим резервом» влади - протягом останніх п'яти років він входить у десятку найкращих топ-менеджерів України. Вілкул є людиною, близькою до спонсора Партії регіонів Ріната Ахметова.

 

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Вілкул призначено міністром інфраструктури України. Про це DT.UA повідомило джерело в адміністрації президента.

Олександра Вілкула прийнято вважати «золотим резервом» влади - протягом останніх п'яти років він входить у десятку найкращих топ-менеджерів України. Вілкул є людиною, близькою до спонсору Партії регіонів Рінату Ахметову. Як раніше повідомляло DT.UA, президент Віктор Янукович прийняв рішення не залишати в уряді віце-прем'єр-міністра - міністра інфраструктури Бориса Колеснікова. За словами джерела, до недавнього часу вважалося, що Борис Колесников залишиться у виконавчій владі, проте поїзда Hundai, що прославилися своєю ненадійністю і дорожнечею, зіпсували репутацію віце-прем'єру і вплинули на ухвалене президентом рішення. Раніше головною претендентом на посаду Колесникова був генеральний директор «Укрзалізниці» Володимир Козак, близький до старшого сина президента Олександра Януковича. !zn Читайте також: У новому уряді Азарова не залишиться жодного колишнього віце-прем'єра Азаров ще шукає міністрів, які не будуть скиглити і бурчати Склад Кабміну зміниться приблизно наполовину, - Рибак