Гриценко: Знущання над Луценком принижує всю країну

13 травня 10:16

Знущання над Юрієм Луценком, стосовно якого влада незаконно застосовує репресивні методи попри оголошене ним голодування, принижує усю країну, впевнений голова партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

 

В ефірі телеканалу «Рада» народний депутат вкотре підкреслив, що Ю.Луценко не є соціально-небезпечним громадянином, повідомляє прес-служба партії «Громадянська позиція».

«На відміну від інших, хто гуляє на свободі, він не йде і не трощить бітами голови перехожим, не стріляє в них. Окрім того, він вже давно вивчив свою справу, то для чого його далі тримати ізольовано і знущатися?» - зазначив А.Гриценко.

За його словами, таких «юріїв луценків» дуже багато по всій країні і над ними знущаються постійно.

Голова «Громадянської позиції» підкреслив: «Не можна використовувати як батіг для знущання над людьми піраміду правоохоронних органів і департаменту виконання покарань».

Він також нагадав, що понад 60% усіх депутатських звернень і запитів пов’язані саме з правоохоронною і судовою системами.

«Ці питання повинні турбувати владу постійно. Якщо Янукович хоча б трішки щирий в прагненні навести в країні порядок, на це не можна не звертати увагу», - наголосив А.Гриценко.