Гриценко: Українські комуністи перетворилися на буржуїнів

20 серпня 09:08

Комуністи могли отримати посади міністра освіти, міністра соціальної політики, але вони відали перевагу «Укрспирту», митниці та Фонду держмайна, щоб контролювати фінансові потоки.

 

Розвішані по всій країні білборди Комуністичної партії України з текстами «Повернемо країну народу», «Націоналізуєм підприємства» вказують на те, що насправді комуністи перетворилися на буржуїнів. Таку думку, спілкуючись з жителями смт. Борова Харківської області, висловив Анатолій Гриценко (Об'єднана опозиція «Батьківщина»).

Він нагадав, коли формувався уряд Віктора Януковича, представники КПУ могли взяти собі посаду міністра освіти, міністра соціальної політики, аби подбати про пенсіонерів, ветеранів, але не взяли.

«Проте комуністи обрали собі «Укрспирт», митницю, щоб контролювати кожен контейнер, який ввозиться-вивозиться з країни, і Фонд державного майна, розпродати ті ж об'єкти, які вони зараз обіцяють повернути народу», - розповів Гриценко.

Він також додав, що посада керівника контрольної комісії Верховної Ради з приватизації також належить представнику комуністів.

«Тому, якщо вони пишуть «Повернемо країну народу», то через кому треба додати: «Ту країну, яку ми обікрали» і поставити підпис Петра Симоненка. Тоді це буде чесно», - впевнений Гриценко.

Щоб на подібний обман не велися люди старшого віку, він радить під'їхати до Верховної Ради і подивитися, на яких джипах приїжджають комуністи.

«Тому, хто збирається за них голосувати, таке й не снилося. За все життя не заробиш», - підкреслив Гриценко. !zn

Читайте також:

За кількістю замовних матеріалів у ЗМІ лідирують регіонали, комуністи і Королевська

Комуністи платили за участь у мітингу по 50 гривень (фото, відео)

У Запорізькій області проти опозиції влаштували липове свято меду

Кандидати від Об'єднаної опозиції публічно присягнуть, що не стануть «тушками»