Гриценко не прийшов на збори опозиції, оскільки їх не було підготовлено

12 липня 14:57

Лідер «Громадянської позіції» Анатолій Гриценко був відсутній на сьогоднішній зустрічі представників опозиційних партій через незадовільну підготовку заходу.

 

А.Гриценко зазначив, що зараз перебуває у відрядженні в Криму, але попередньо мав намір піти на засідання, 11 червня зустрічався з його ініціатором - головою політради «Нашої України» Валентином Наливайченком.

«Коли я дізнався, що у засіданні не візьмуть участь ані «Батьківщина», ані «Фронт змін», ані Народний Рух, ані «Самооборона», ані партія «Реформи і порядок», ані «За Україну!», ані «Українська платформа», ані «Європейська Партія», було прийнято рішення не брати участі в цьому заході, оскільки його не підготовлено належним чином», - сказав А.Гриценко.

При цьому лідер «Громадянської позіції» зазначив, що опозиція має приклади успішних зустрічей. Так, на тій, яка відбулася у кінці червня, були присутні представники 30-ти опозиційних сил, які за підсумками виробили спільну позицію - відстоювати відкриті списки на виборах до парламенту.

Нагадаємо, що у сьогоднішньому заході взяли участь партії «Наша Україна», Українська народна партія, «Конгрес українських націоналістів», «Свобода», Українська республіканська партія «Собор», Партія захисників вітчизни, Українська партія, Республіканська християнська партія і Українська соціал-демократична партія.

За підсумками було вирішено провести наступну зустріч 12 вересня для створення комітету захисту чесних виборів.